We stellen graag een aantal collega’s aan u voor. In totaal staan ruim 20 medewerkers voor u klaar om u te helpen bij het succesvol invullen van uw ondernemerschap. Neem contact met ons op om te bespreken hoe we u van dienst kunnen zijn.

Agaat van Ekeren

Functie: Relatiemanager
E-mailadres: avanekeren@dfobv.nl
Telefoon: 033 258 04 60

Agaat is verantwoordelijk voor de klanttevredenheid van al onze klanten en werkt samen met Jurjen Oosterbaan Martinus aan diversen projecten. Daarnaast is zij tevens verantwoordelijk voor alle abonnementen die wij aanbieden. Denk hierbij aan het Wft Serviceabonnement en nieuwsbrieven die u bij ons kunt afnemen. Bent u benieuwd naar onze dienstverlening, of wat wij voor u kunnen betekenen, neemt u dan contact met Agaat op. 

Arie rozendaal

Functie: Hoofd financiële administratie
E-mailadres: arozendaal@dfobv.nl
Telefoon: 033 258 04 60

Arie is eindverantwoordelijk voor de financiële administratie van ons Bureau, haar partners en de diverse verenigingen waar wij het secretariaat voor verzorgen.

U kunt hem benaderen over het volgende onderwerp:

  • Beheer secretariaat.

Cynthia Dikoen

Functie: Databasebeheerder
E-mailadres: cdikoen@dfobv.nl
Telefoon: 033-2580460

Als databasebeheerder is Cynthia verantwoordelijk voor het up-to-date houden van de database. Naast het beheren en onderhouden van een grote diversiteit aan databestanden van abonnees, secretariaten en klanten houdt zij zich bezig met het maken en aanleveren van dataselecties voor mailings, nieuwsbrieven en postverzending. Verder geeft zij administratieve ondersteuning aan het management team.

Florinda Schreurs-Valera de Jong

Functie: Online coördinator
E-mailadres: fschreurs@dfobv.nl
Telefoon: 033-2580460

Gea van Esveld

Functie: Gastvrouw
E-mailadres: gvanesveld@dfobv.nl
Telefoon: 033-258 04 60

Hanneke Piek

Functie: Secretaresse
E-mailadres: hpiek@dfobv.nl
Telefoon: 033-258 04 60

Hanneke is parttime secretaresse en verantwoordelijk voor de ondersteuning van diversen secretariaten die Bureau DFO voert. Daarnaast ondersteunt zij bij projecten, bijeenkomsten en andere allround werkzaamheden binnen Bureau DFO.

Ilona Vellekoop

Functie: Bestuurssecretaresse
E-mailadres: ivellekoop@dfobv.nl
Telefoon: 033-258 04 60

Jurjen Oosterbaan

Functie: Algemeen directeur
E-mailadres: joosterbaan@dfobv.nl
Telefoon:033 258 04 60

Al 25 jaar is Jurjen eigenaar van Bureau DFO, in ons kantoorpand in Hoevelaken. Jurjen is een autoriteit op het gebied van Wft. Hij kan u ondersteunen op het gebied van ondernemerschap en strategische vraagstukken en is een veelgevraagd spreker en fungeert vaak als sparringspartner.

U kunt hem o.a. benaderen over de volgende onderwerpen: Wft, klankborden, strategie, efficiënte bedrijfsvoering en het schrijven van columns. Wilt u weten wat hij voor u kan betekenen? Neem contact op met Agaat van Ekeren.

Karin Doppenberg

Functie: Administratie
E-mailadres: kdoppenberg@dfobv.nl
Telefoon: 033-2580460

Marike Anker

Functie: Gastvrouw

Nico den Besten

Functie: Digitale Innovatie
E-mailadres: ndenbesten@dfobv.nl
Telefoon: 033-258 04 60

Nico is verantwoordelijk voor de opmaak en verzending van diverse digitale nieuwsbrieven. Daarbij onderhoudt en actualiseert hij de website, biedt hij technische ondersteuning aan gebruikers en is hij betrokken bij de diverse uitingen die Bureau DFO plaatst op social media.

Het ontwerp van een logo, huisstijl of document neemt Nico ook voor zijn rekening.

In zijn vrije tijd doet hij aan hardlopen en fotografie.

Ruud van Bommel

Ruud van Bommel

Functie: Consultant
E-mailadres: rvanbommel@dfobv.nl
Telefoon: 033-258 04 60

Ruud verleent als consultant diensten op het gebied van Wft en bedrijfsvoering. Denk aan het uitvoeren van audits, het verzorgen van presentaties en workshops, het ontwikkelen en samenstellen van (vaak Wft-gerelateerde) modeldocumenten en hulpmiddelen, het begeleiden van Wft-vergunningaanvragen en rechtsvormwijzigingen, begeleidingstrajecten van aangesloten ondernemingen en het beantwoorden van Wft-vraagstukken.

Door zijn praktijkervaring en kennis van de markt, opgedaan bij assurantiekantoren en brancheorganisaties, is Ruud uitstekend in staat om zich te verplaatsen in de positie van opdrachtgevers. 

Saskia Bresser-Stein

Functie: Coördinator opleidingen
E-mailadres: sbresser@dfobv.nl
Telefoon: 033-258 04 60

Saskia is als opleidingscoördinator op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van opleidingen, binnen de financiële branche. Ze denkt mee inzake de werving en het ontwikkelen van de opleidingen binnen Bureau DFO. Zij overziet de inschrijvingen van het aantal deelnemers binnen het diverse aanbod. Zij heeft een regierol en is de spin in het web in het proces van, voor de start tot het einde van de opleiding. Dat betekent dat zij contactpersoon is voor de deelnemers, docenten en locaties. 

Door haar inzicht in de organisatie en de verschillende processen rondom de opleidingen, is zij in staat om evaluaties te doen en verbeterpunten aan te dragen op gebied van processen. Ze bouwt een netwerk van contacten met andere opleiders, klanten en docenten op. Ook is zij werkzaam als docent Persoonlijke Professionalisering binnen de Hogeschool van Amsterdam en heeft hierdoor inzicht in de laatste trends op het gebied van educatie.

Sheila Boon

Functie: Secretaresse
E-mailadres: sboon@dfobv.nl
Telefoon: 033-258 04 60

Hallo, ik ben Sheila Boon, geboren in Vlaardingen en een paar jaar geleden verhuisd naar een mooi dorpje in de buurt van Hoevelaken. Sinds kort ben ik met veel plezier werkzaam bij Bureau DFO als allround secretaresse op de afdeling management support.

In mijn vrije tijd ga ik graag motorrijden en wandelen met de honden.

Susan de Groes

Functie: Coördinator opleidingen
E-mailadres: sdegroes@dfobv.nl
Telefoon: 033-2580460
 

Susan is verantwoordelijk voor opleidingen binnen Bureau DFO.
Susan is als opleidingscoördinator verantwoordelijk voor de planning en organisatie van de opleidingen binnen DFO. Ze is actief betrokken inzake de werving en het ontwikkelen van de opleidingen binnen Bureau DFO. Zij monitort de inschrijvingen van het aantal deelnemers binnen het diverse aanbod.
Zij coördineert de opleidingen van het begin tot het einde. Zij is contactpersoon voor de deelnemers, docenten en locaties.

Door haar inzicht in de organisatie en de verschillende processen rondom de opleidingen, is zij verantwoordelijk voor het beschrijven van deze processen. Ze investeert in nieuwe contacten waaronder de werving van nieuwe docenten.

Tevens heeft zij veel ervaring als organisatieopsteller om de knelpunten binnen organisaties inzichtelijk te krijgen en op te lossen.

Tanja Heerze

Functie: Administratie
E-mailadres: theerze@dfobv.nl
Telefoon: 033-258 04 60

Ik doe de facturatie van de producten die bij ons worden besteld en ben verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer. Tevens ondersteun ik het secretariaat op het gebied van facturatie en doe ik hand en spandiensten binnen de administratie.

Thessa van de Water

Functie: Management support
E-mailadres: tvandewater@dfobv.nl
Telefoon: 033-258 04 60

Thessa is parttime medewerker Management Support. Als eerst verantwoordelijke voor het secretariaat van KPS (stichting Kring van PensioenSpecialisten) ondersteunt ze de Beleidsmedewerker en verzorgt ze o.a. het hele proces rondom de organisatie van alle congressen en studie- en werkgroepbijeenkomsten

Tiny Floris

Functie: Gastvrouw
E-mailadres: tfloris@dfobv.nl
Telefoon: 033-258 04 60

Tiny is voor veel cursisten het gezicht van Bureau DFO. Als gastvrouw verzorgt zij de catering voor ruim 3.000 deelnemers die per jaar de opleidingszalen van ons pand betreden.

Tjeerd Erkens

Functie: Onderzoeker
E-mailadres: terkens@dfobv.nl
Telefoon: 033-258 04 60

Tjeerd is bij Bureau DFO verantwoordelijk voor alle marktonderzoeken zoals bijvoorbeeld het jaarlijkse Serviceprovider onderzoek. Voor DFO werkte hij als marktonderzoeker bij DTG (en haar voorloper Telefoongids en Gouden Gids) en bij een aantal bedrijven in de farmaceutische industrie.

In zijn vrije tijd is hij drummer bij de Utrechtse band Inkhorn Controversy.

Trineke Kuijer

Functie: Secretaresse
E-mailadres: tkuijer@dfobv.nl
Telefoon: 033-258 04 60

Trineke is al enige jaren in dienst van Bureau DFO.

Haar werkzaamheden zijn dan ook heel erg divers; van het afhandelen van de binnenkomende telefoontjes, ondersteunende werkzaamheden binnen de verschillende afdelingen, het verzenden van de verschillende bestellingen via onze webshop tot het ontvangen van bezoekers.

Yvette van de Biezen

Functie: Assistent opleidingen
E-mailadres: yvandebiezen@dfobv.nl
Telefoon: 033-258 04 60

X