We stellen graag een aantal collega’s aan u voor. In totaal staan ruim 20 medewerkers voor u klaar om u te helpen bij het succesvol invullen van uw ondernemerschap. Neem contact met ons op om te bespreken hoe we u van dienst kunnen zijn.

Agaat van Ekeren

Functie: Relatiemanager
E-mailadres: avanekeren@dfobv.nl
Telefoon: 033 258 04 60

Agaat is verantwoordelijk voor de klanttevredenheid van al onze klanten en werkt samen met Jurjen Oosterbaan Martinus aan diversen projecten. Daarnaast is zij tevens verantwoordelijk voor alle abonnementen die wij aanbieden. Denk hierbij aan het Wft Serviceabonnement en nieuwsbrieven die u bij ons kunt afnemen. Bent u benieuwd naar onze dienstverlening, of wat wij voor u kunnen betekenen, neemt u dan contact met Agaat op. 

Arie rozendaal

Functie: Hoofd financiële administratie
E-mailadres: arozendaal@dfobv.nl
Telefoon: 033 258 04 60

Arie is eindverantwoordelijk voor de financiële administratie van ons Bureau, haar partners en de diverse verenigingen waar wij het secretariaat voor verzorgen.

U kunt hem benaderen over het volgende onderwerp:

  • Beheer secretariaat.

Cynthia Dikoen

Functie: Databasebeheerder
E-mailadres: cdikoen@dfobv.nl
Telefoon: 033-2580460

Als databasebeheerder ben ik verantwoordelijk voor het up-to-date houden van de database. Naast het beheren en onderhouden van een grote diversiteit aan databestanden van abonnees, secretariaten en klanten houd ik mij bezig met het maken en aanleveren van dataselecties voor mailingen, nieuwsbrieven en postverzending. Verder geef ik administratieve ondersteuning aan het management team.

Florinda Schreurs-Valera de Jong

Functie: Online coördinator
E-mailadres: fschreurs@dfobv.nl
Telefoon: 033-2580460

Gea van Esveld

Functie: Gastvrouw
E-mailadres: gvanesveld@dfobv.nl
Telefoon: 033-258 04 60

Ilona Vellekoop

Functie: Bestuurssecretaresse
E-mailadres: ivellekoop@dfobv.nl
Telefoon: 033-258 04 60

Jurjen Oosterbaan

Functie: Algemeen directeur
E-mailadres: joosterbaan@dfobv.nl
Telefoon:033 258 04 60

Al 25 jaar is Jurjen eigenaar van Bureau DFO, in ons kantoorpand in Hoevelaken. Jurjen is een autoriteit op het gebied van Wft. Hij kan u ondersteunen op het gebied van ondernemerschap en strategische vraagstukken en is een veelgevraagd spreker en fungeert vaak als sparringspartner.

U kunt hem o.a. benaderen over de volgende onderwerpen: Wft, klankborden, strategie, efficiënte bedrijfsvoering en het schrijven van columns. Wilt u weten wat hij voor u kan betekenen? Neem contact op met Agaat van Ekeren.

Karin Doppenberg

Functie: Administratie
E-mailadres: kdoppenberg@dfobv.nl
Telefoon: 033-2580460

Marike Anker

Functie: Gastvrouw

Nico den Besten

Functie: Digitale Innovatie
E-mailadres: ndenbesten@dfobv.nl
Telefoon: 033-258 04 60

Mijn taak binnen Bureau DFO is in de producten die DFO levert een goede balans te vinden tussen tekst en beeld. Omdat deze producten voor het grootste deel digitaal worden verspreid is het belangrijk ook goed na te denken over de vorm waarin wij deze producten aan onze klanten presenteren. Mijn media-grafische achtergrond komt hierbij prima van pas.

Ik ben onder andere verantwoordelijk voor de opmaak en verzending van de Nieuwsbrief Particulieren en de Hypotheken Update. Daarbij zorg ik ook voor de technische ondersteuning bij klanten die deze producten van ons afnemen en doorsturen naar hun klanten.

In mijn vrije tijd doe ik aan hardlopen en fotograferen.

Ruud van Bommel

Functie:Consultant
E-mailadres: rvanbommel@dfobv.nl
Telefoon: 033-258 04 60

Ruud verleent als consultant diensten op het gebied van Wft en bedrijfsvoering. Denk aan het uitvoeren van audits, het verzorgen van presentaties en workshops, het ontwikkelen en samenstellen van (vaak Wft-gerelateerde) modeldocumenten en hulpmiddelen, het begeleiden van Wft-vergunningaanvragen en rechtsvormwijzigingen, begeleidingstrajecten van aangesloten ondernemingen en het beantwoorden van Wft-vraagstukken.

Door zijn praktijkervaring en kennis van de markt, opgedaan bij assurantiekantoren en brancheorganisaties, is Ruud uitstekend in staat om zich te verplaatsen in de positie van opdrachtgevers.

Saskia Bresser-Stein

Functie: Coördinator opleidingen
E-mailadres: SBresser@dfobv.nl
Telefoon: 033-258 04 60

Sheila Boon

Functie: Secretaresse
E-mailadres: sboon@dfobv.nl
Telefoon: 033-258 04 60

Hallo, ik ben Sheila Boon, geboren in Vlaardingen en een paar jaar geleden verhuisd naar een mooi dorpje in de buurt van Hoevelaken. Sinds kort ben ik met veel plezier werkzaam bij Bureau DFO als allround secretaresse op de afdeling management support.

In mijn vrije tijd ga ik graag motorrijden en wandelen met de honden.

Tanja Heerze

Functie: Administratie
E-mailadres: theerze@dfobv.nl
Telefoon: 033-258 04 60

Ik doe de facturatie van de producten die bij ons worden besteld en ben verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer. Tevens ondersteun ik het secretariaat op het gebied van facturatie en doe ik hand en spandiensten binnen de administratie.

Thessa van de water

Functie: Management support
E-mailadres: tvandewater@dfobv.nl
Telefoon: 033-258 04 60

Thessa is parttime medewerker Management Support. Als eerst verantwoordelijke voor het secretariaat van KPS (stichting Kring van Pensioenspecialisten) ondersteunt ze de Beleidsmedewerker en verzorgt ze o.a. het hele proces rondom de organisatie van alle congressen en studie- en werkgroepbijeenkomsten.

Tiny Floris

Functie: Gastvrouw
E-mailadres: tfloris@dfobv.nl
Telefoon: 033-258 04 60

Tiny is voor veel cursisten het gezicht van Bureau DFO. Als gastvrouw verzorgt zij de catering voor ruim 3.000 deelnemers die per jaar de opleidingszalen van ons pand betreden.

Tjeerd Erkens

Functie: Onderzoeker
E-mailadres: terkens@dfobv.nl
Telefoon: 033-258 04 60

Tjeerd is bij Bureau DFO verantwoordelijk voor alle marktonderzoeken zoals bijvoorbeeld het jaarlijkse Serviceprovider onderzoek. Voor DFO werkte hij als marktonderzoeker bij DTG (en haar voorloper Telefoongids en Gouden Gids) en bij een aantal bedrijven in de farmaceutische industrie.

In zijn vrije tijd is hij drummer bij de Utrechtse band Inkhorn Controversy.

Trineke Kuijer

Functie: Secretaresse
E-mailadres: tkuijer@dfobv.nl
Telefoon: 033-258 04 60

Mijn naam is Trineke en ben al enige jaren in dienst van Bureau DFO (voorheen Bureau D & O).

Mijn werkzaamheden zijn dan ook heel erg divers; van het afhandelen van de binnenkomende telefoontjes, verzenden van de diverse bestellingen via onze webshop tot het ontvangen van bezoekers.

Yvette van de Biezen

Functie: Assistent opleidingen
E-mailadres: yvandebiezen@dfobv.nl
Telefoon: 033-258 04 60

X